Selecteer een pagina

Particulier
Soms is de balans in je leven (even) helemaal weg. Je agenda is overvol en je huis ook. Het lijkt of iedereen tegelijk een beroep op je wil doen. Je wilt meer grip op de situatie krijgen, maar hebt het gevoel dat dit niet lukt. Wij helpen met het organiseren van je woonruimte, de administratie of het kantoor aan huis. Samen kijken we waar structuur aan kan worden gebracht. Dit kan betekenen dat we één of meer dagdelen gezamenlijk ordenen en opruimen. Ook krijg je adviezen voor het creëren van overzicht en rust. Uitgangspunt: jij staat centraal; wij vinden de oplossingen die het beste bij jou passen.

Ook helpen wij bij:

  • Boedelafwikkeling na overlijden
  • Begeleiding bij verhuizing
  • Timemanagement
  • Begeleiding van particulieren met extra zorg (PGB)

Zakelijk Hulp op de werkplek
Om de gestelde doelen te behalen, is het belangrijk dat medewerkers optimaal functioneren en zich prettig voelen. Wij helpen hen met het stellen van prioriteiten, georganiseerd werken, een opgeruimd bureau zonder stapels papier, een functionele agenda en een vlotte afhandeling van taken, post en e-mail. Doel: een blijvende positieve verandering in gang zetten.

Hulp in de thuissituatie
Een ingrijpende gebeurtenis in de privésfeer heeft vaak directe gevolgen op het functioneren op het werk. Dit kan uiteindelijk leiden tot ziekteverzuim of een burn-out. Wij bieden een traject aan, waarbij we de medewerker thuis begeleiden. We kijken samen waar we structuur aan kunnen brengen en adviseren en helpen bij het creëren van orde en overzicht. De medewerker staat hierbij centraal. Doordat hij/zij thuis meer rust en structuur ervaart, heeft dit direct effect op zijn/haar prestaties op het werk.

“Kleine stappen, grote verbeteringen”

css.php